Върховният съд на САЩ разреши на администрацията на САЩ да приеме нови

...
Върховният съд на САЩ разреши на администрацията на САЩ да приеме нови
Коментари Харесай

По-строги правила за получаването на зелена карта

Върховният съд на САЩ разреши на администрацията на САЩ да одобри нови правила за издаване на разрешителни за непрекъснато престояване в Съединените щати (така наречените зелени карти). Според The Washington Post те плануват стягане на тази процедура за тези, които съгласно управляващите са по-склонни да разчитат на държавни помощи, съобщи организация Фокус.
Решението беше подкрепено от петима съдии, четирима гласоподаваха срещу. По-рано съд в Ню Йорк блокира заповедта на управляващите, която трябваше да влезе в действие от средата на октомври 2019 година
В сходство с препоръчаните правила потреблението на преференциална здравна застраховка на Medicaid, присъединяване в програмата за приемане на марки за храна и преференциално закупуване на жилища ще се смятат за негативни фактори при разглеждане на заявление за зелена карта.
Също по този начин, проблеми с приемането на разрешителни за непрекъснато престояване могат да зародят при хора, страдащи от „ заболяване, което може да изисква съществено лекуване “ и „ не разрешават на чужденец да се самообслужва, да посещава учебно заведение или работа “. Същото ще се случи, в случай че подобен човек няма задоволително средства, с цел да заплати за лекуване на такова заболяване. Отрицателните характерности ще бъдат и неналичието на частна здравна застраховка и незадоволителното равнище на притежаване на британски език, което не разрешава „ да навлезете на пазара на труда “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР